Hoitola Uusi Kuun hyvän olon hoidot

Hengittäen elämään

Kun tunteesi ovat jumissa, olo epämääräinen, ahdistunut tai sinulla on kaipaus täydempään ja spontaanimpaan elämään, uskaltaudu hengittämään! Ihmisen synnyttyä maailmaan hengitys on ensimmäinen autonominen liike ja uloshengitys sen viimeinen, ihmisen kuollessa. Lapset hengittävät luonnollisesti, katsokaapa vaikka pientä vauvaa ja pieniä lapsia; heidän koko kehot hengittävät ja ilmentävät tunteita. Hymy tai isommalla lapsella kiukku ulottuu koko kehoon saakka. Mitä enemmän meille kertyy vuosia sen pinnallisemmaksi hengitys käy. Traumaattiset kokemukset ja vastoinkäymiset, joita emme pysty käsittelemään, kertyvät kehoon jännityksiksi, jotka kaventavat elämäämme. Meiltä katoaa kyky olla spontaaneja, luonnollinen hengitys katoaa. Tietoinen, syvä ja luonnollinen hengitys on avain takaisin. Syvähengityksellä nousee esiin tiedostamattomana olleita asioita esim. muistoja, pelkoja ja monenlaisia tunteita. Syvähengityksellä menemme takaisin vanhoihin tilanteisiin, tunteisiin ja kohtaamme ne uudelleen. Näin avautuu tie parantumiselle. Syvä hengitys kuorii ihmistä kerros kerrokselta. Näin vapaudumme elämään täysin palkein ja saamme elämäämme lisää iloa, tilaa ja vapautta.
Tule kokemaan hengityksen ihmeellinen maailma.

Syvähengitys on voimakas tunneterapiamenetelmä. Syvähengitystä voi tehdä yksin ohjatusti tai ryhmässä, jolloin ryhmän energia antaa tukea prosesiin. Se ei sovi raskaana oleville, huumeriippuvaisille eikä psykoosidiagnoosin saaneille. Kesto 90-120 min. Hinta yksityinen hengitystunti 85-110 e (sis.24 % ALV) ja hengitysillat ryhmässä alk. 35 e.

 • vähentää stressiä
 • rentouttaa
 • auttaa tuntemaan todellisia tunteita
 • auttaa löytämään lähemmäs omaa todellista itseä
 • antaa iloa ja nautintoa elämään

www.elotuli.fi

www.oshomiasto.it

Energiahoito

Hoidossa hoidettava lepää hoitopöydällä silmät kiinni rentoutuen. Hoidon välityksellä energia siirtyy hoitajan käsien kautta hoidettavan kehoon ja tuloksena on hoidettavan henkilön elämänvoiman lisääntyminen ja värähtelytason kohoaminen. Hoidossa käytetään useita eri energiaparannustekniikoita. Hoito kestää tunnista puoleentoista ja sen avulla voidaan tasapainottaa esim. chakroja ja meridiaaneja.

Hoidettava voi tuntea energian lämpönä tai virtauksena. Toisinaan voi olla, ettei hoidon aikana tule mitään erityisiä tuntemuksia. Joku voi reagoida vasta muutama päivä hoidon jälkeen, olla tosi energinen tai hyvin väsynyt. Jokainen reagoi omalla tavallaan.

Energiahoito:

 • Rentouttaa ja tasapainottaa
 • Lievittää kipuja ja särkyjä
 • Puhdistaa kehoa
 • Avaa energiatukoksia

Hoitojen hinnat (alv. 24 %)

60 min – 65,00€
75 min – 75,00€
90 min – 85,00€

Shindo

Shindo on itsehoito- ja hoitomenetelmä, jolla tavoitellaan kehon ja mielen harmonista kehittämistä. Menetelmään kuuluu rentoutusharjoituksia, painantatekniikoita ja keskittymistä tehokkaisiin venytyksiin sekä lämpimään kosketukseen ja tukeen yhdisteltynä.

Hoitotilanteessa hoitajan tehtävänä on piirtää esiin kehon tilaa, tukea hoidettavaa rentoutumaan ja auttamaan häntä vahvistamaan henkistä ja fyysistä tasapainoa. Hoidon vaikutukset tuntuvat monella tasolla eheyttäen ja vahvistaen.

Rentoutusharjoitukset ja venyttely

Rentoutumisharjoitukset virkistävät ja synnyttävät oivalluksia rentoutumisesta omassa itsessä. Helposti opittavat venytyssarjat vaikuttavat kehon kaikilla tasoilla antaen voimia jokapäiväseen elämiseen.

www.shindo.fi

Hoitojen hinnat (alv. 24 %)

30 min – 45,00€
45 min – 55,00€
60 min – 65,00€
75 min – 75,00€
90 min – 85,00€

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, joka sisältää jalkojen heijastealueiden painelua ja hierontaa. Se on ihmisen fysiologiaan ja anatomiaan perustuva terapiamuoto. Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille.

Vyöhyketerapialla saadaan mm.

 • verenkierto toimimaan paremmin
 • hormonitoiminta ja autonominen hermojärjestelmä tasapainoon
 • kuona-aineet poistumaan
 • ravintoaineet imeytymään
 • helpotettua erilaisia kiputiloja esim. päänsärkyä
 • katkaistua tulehduskierteitä
 • helpotettua suolisto-ongelmia

www.suomenvyohyketerapeutit.fi

Hoidon hinta (alv. 24 %)

60 min – 65,00€

Klassinen hieronta

Hieronta on pehmytkudoksiin kohdistuvaa, liikkuvaa painamista, joka tapahtuu sivelyjen, hankausten, pusertelujen ja erilaisten taputusten muodossa.

Hieronta rentouttaa, lievittää kipuja, elvyttää nestekiertoa, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä laukaisee lihasjännityksiä.

Hieronnan hinnat (alv. 0 %)

30 min – 35,00€
45 min – 45,00€
60 min – 55,00€
75 min – 65,00€
90 min – 75,00€

Raindrop hieronta

Raindrop on saanut nimensä siitä, että puhtaat 100% eteeriset öljyt tiputetaan hierottavan selkään n. 15 cm korkeudelta. Pisarat putoavat kuin sadepisarat hierottavan sähkömangneettisen kentän läpi ennen kuin ne koskettavat ihoa, toimien hierottavan sähköisten kenttien kanssa.
Raindrop on hierontatekniikka, jossa useita mikrobeja torjuvia 100% puhtaita eteerisiä öljyjä hierotaan ensin jalkateriin ja sitten selkään. Hierontatekniikan on kehittänyt naturopaatti Gary D. Young. Hierontatekniikka on saanut vaikutteita Lakota-intiaaneilta, itämaisesta akupunktiosta, akupainannasta ja vyöhyketerapiasta sekä Tiibetiläisistä parannuskeinoista.
Raindrop-hieronta stimuloi kehon jokaista elintä, lihasta ja luuta solutasolla öljyjen kautta. Se auttaa immuunijärjestelmää, tukee kehoa rakenteellisesti ja sähköisesti tasapainoon. Hieronta mahdollistaa myrkkyjen poistumista kehosta ja erilaisten kehon ongelmien helpottumista fyysisellä-, psyykkisellä- ja tunnetasolla. Hieronta rentouttaa ja tasapainottaa energiakanavia.
Hieronta kestää n. 75 min ja siinä käytetään 7 eri yksittäistä 100% puhdasta eteeristä öljyä ja kolmea öljysekoitusta. Eteerisillä öljyillä tehtävä hieronta on yksi vanhimmista hoitomuodoista.

Hoidon hinta (alv. 0 %)

75,00€

Koliikkivauvojen hieronta

Olen hoitanut itkuisia/levottomia vauvoja vuodesta -97 lähtien ja tulokset ovat olleet pääsääntöisesti positiivisia.

Hoidon aikana hieron vauvoja vatsasta, selästä ja jalkateristä.

Hieronta voi tuntua vauvasta alkuun oudolta, koska hän ei hahmota kehoaan vielä kokonaan. Myös heijastealueet voivat olla arat. Sen vuoksi vauva voi itkeä ensimmäisillä hoitokerroilla. Hoidon edetessä ja oireiden helpottuessa vauva nauttii hoidosta.

Hoitokertoja tarvitaan n. 2-5 tai joskus enemmänkin. Samalla käydään läpi vauvan ”rapsutteluhierontaa” ja jutellaan mieltä askarruttavista asioista.

Koliikkivauvojen hieronnan hinta:

Hieronta 40 € (alv 0%) – vastaanotto kestää noin 1 h

Scroll to Top