Arja Immonen

Kaikki lähtee asiakkaan tyytyväisyydestä

Olemme käyneet Arjan hoidoissa jo melkein kymmenen vuoden ajan, aina Savonlinnassa ollessamme. Arjalta olemme saaneet apua moneen vaivaan, kiristävään lihakseen ja jumiutuneeseen nikamaan.

Arjan hoidoista jää pitkäksi aikaa rentoutunut ja virkistynyt olo. Voimme lämpimästi suositella hoitoja.

Arja on ihana!

Eeva ja Jussi
muusikot Helsingistä

Olen ollut Arjan asiakas jo 13 vuotta. Arja on lämminhenkinen hoitaja, jonka luona mieli ja ruumis lepää. Ennen kaikkea hän on erittäin ammattitaitoinen ja osaa asiansa.

Palvelut ovat myös monipuoliset perinteisestä hieronnasta erikoisempiin hoitoihin. Asiakkuus alkoi, kun hän sai vyöhyketerapialla kuriin keskimmäisen lapsen pahan korvatulehdukierteen.

Myöhemmin turvauduin Arjan apuun myös nuorimman lapsen vauva-ajan vatsavaivoissa ja niihinkin hoidoilla oli iso helpotus. Itse käyn säännöllisesti shindohoidoissa, joista tykkään erityisesti.

Lämpimästi voin suositella Arjan hoitoja kaikille vauvasta vaariin 🙂

Erja Eliala

Olen kohta viisitoista vuotta käynyt kesäisin Arja Immosen Hoitola Uusi Kuussa vyöhyketerapiassa. 

Olen Savonlinnassa rankassa kesätyössä. Soitan viulua Oopperajuhlaorkesterissa. Työrupeama on tiivis ja levolle jää vain vähän aikaa. Aluksi koitin hoidattaa niskojani etc. hieronnalla sillä seurauksella, että lihakset menivät vain lisää jumiin ja sain lopulta korkean kuumeen.

Olen ollut aina kiinnostunut jalkapohjahieronnasta. Sen lempeä mutta voimakas vaikutus koko kehoon on tullut monta kertaa todistettua Arjan luona. Miten se tarkkaanottaen toimii, on mahdotonta selittää. Koen hoidon äärimmäisen rentouttavana. Usein tunnen jonkun paikan saavan erityisen säväyksen, kuin jotain avautuisi ja pääsisi painottomaan tilaan.

Oleellista vyöhyketerapiassa on juuri se, että kyseistä paikkaa esim niskoja ei kosketa suoraan vaan välillisesti heijasteita painamalla jalkapohjasta. Silloin oma keho voi itse toimia parannuttavasti saatuaan sysäyksen oikeaan suuntaan.

Arjalla on herkkä vaisto, parantajan kädet. Hän myös koko ajan kouluttautuu lisää. Hänen hoidollaan on suuri tasapainottava apu paitsi kehon hyvinvoinnille mutta myös henkiselle ja fyysiselle terveydelleni.

Heini Kupiainen